Kuaförüm Sensin 18 Ağustos 2020 takımların puan tablosu

TAKİP ET

Global Medya tarafından Show TV ekranlarına taşınan rengarenk anların ve rekabet dolu zamanların evlerinize konuk olduğu Kuaförüm Sensin'de yine bomba gibi bir hafta sizlerle olmaya devam ediyor.

Global Medya tarafından Show TV ekranlarına taşınan rengarenk anların ve rekabet dolu zamanların evlerinize konuk olduğu Kuaförüm Sensin’de yine bomba gibi bir hafta sizlerle olmaya devam ediyor. Hepsi birbirinden iddialı ve başarılı olan yarışmacılar kendilerine verilen konseptleri yerine getirmek ve en iyisi olmak için mücadele ediyor. Peki, Kuaförüm Sensin 18 Ağustos 2020 Salı gününde puanlama nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 18 Ağustos 2020 günün birincisi olan takım kim? İşte tüm detaylar…

Yarışmayı Işıl Reçber Sunuyor

Sevilen sunucu Gözde Kansu’nun oyunculuğa dönmesi ve yarışmadan sürpriz bir şekilde ayrılmasının ardından sevilen yarışmada sunucu olarak kimin yer alacağı merak ediliyordu. Programa veda eden ancak muhteşem enerjisiyle yarışmada iz bırakan sunucu Gözde Kansu’nun vedasının ardından yeni sunucunun oyuncu Çiğdem Batur olacağı belirtilmişti. Dün yeni haftanın ilk gününde yarışmayı jüri üyesi Işıl Reçber sundu. Henüz Çiğdem Batur’un akıbeti hakkında herhangi yeni bir açıklama yapılmadı.


Kuaförüm Sensin 18 Ağustos 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 18 Ağustos 2020 Salı gününde yeni haftanın ikinci gününde yarışmacıların merakla beklenen puan tablosu henüz açıklanmadı. Bugün jüri üyesi Adnan Sertel’in belirlediği saç modeli ile güne hazırlanacak olan yarışmacılar makyaj ve kıyafette serbest olacaklar. Yarışmacıların bugün aldıkları toplam puanlar belli olduktan hemen sonra tüm detayları sizlerle paylaşacağız... Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 18 Ağustos 2020 Salı günü aldıkları toplam puanları aşağıda bulabilirsiniz...

Kaan-Ece-Gizem 19

Tayfun-Serap-Çiğdem 15

Yasin-Yağmur-Özge 16

Özcan-Dilek-Ezgi 12



Kuaförüm Sensin 18 Ağustos 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın ikinci gününde henüz puanlar açıklanmadığı için günün birinci olan takımı da belli olmadı. Dün Tayfun-Serap-Çiğdem üçlüsü jüri üyelerinden en yüksek puanı alarak gün birinciliğine sahip olmuştu. Bugünün birinci olan takımı jüri üyelerinin vereceği puanlarla beraber belli oldu. Kaan-Ece-Gizem bugün toplam 19 puan alarak gün birinciliğinin sahibi oldu. Bugün toplamda 12 puanda kalan Özcan-Dilek-Ezgi ise günü sonuncu bitirdi.


 

kuaförüm sensin puan