Kuaförüm Sensin 17 Ağustos 2020 yeni bölüm yayınlanacak mı?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan ve son olarak sunucu Gözde Kansu'nun yarışmaya veda etmesiyle yeni sunucunun belirlenememesi sebebiyle yeni bölümlerine ara veren yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni haftada ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve son olarak sunucu Gözde Kansu’nun yarışmaya veda etmesiyle yeni sunucunun belirlenememesi sebebiyle yeni bölümlerine ara veren yarışması Kuaförüm Sensin’in yeni haftada ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. İzleyicisi tarafından merakla beklenen Kuaförüm Sensin yarışmasının bugün Show TV ekranlarında olup olmayacağı merakla araştırılırken yarışmanın kanalın yayın akışında yer aldığı görüldü. İşte detaylar…

Kuaförüm Sensin Yeni Bölümü Yayınlanacak Mı?

Kuaförüm Sensin yarışmasının sevilen sunucusu Gözde Kansu’nun yarışmaya veda etmesinin ardından yeni sunucu belirlenemediği için programın yeni bölümleri ekrana gelmemişti. İzleyici tarafından sevilen yarışmanın ne zaman ekrana geleceği merakla beklenirken yarışmanın yeni sunucusunun kim olacağı da bir hayli merak ediliyordu. Kuaförüm Sensin 17 Ağustos 2020 bölümü Show TV yayın akışında yerini aldı. Sevilen yarışma bugün saat 12.45’te yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak.


Kuaförüm Sensin Yeni Sunucusu Kim?

Gözde Kansu’nun sürpriz vedasının ardından yeni bölümlerine ara vermek zorunda kalan Kuaförüm Sensin’in merakla beklenen yeni sunucusu belli oldu. Sevilen yarışmayı bundan böyle Çiğdem Batur sunacak. Bizim Hikaye ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizlerde rol alan oyuncu Çiğdem Batur, artık hafta içi her gün Show TV ekranlarında karşımıza çıkacak.

Kuaförüm Sensin 17 Ağustos 2020’de Neler Yaşandı?

Sunucu değişikliği sebebiyle kısa bir ara vermek zorunda kalan Kuaförüm Sensin, yeniden yepyeni bölümleriyle 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününden itibaren ekrandaki yerini aldı. Bugün 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününde sevilen yarışmada neler yaşandığı merak ediliyor. Kuaförüm Sensin 17 Ağustos 2020 yeni haftanın ilk gününe yine damga vurdu. Bugün yarışmacılar 'Kına Gecesi' konsepti için hazırandı. Konsepte uygun saç, makyaj ve kıyafetlerle jüri üyelerinin karşısına geçen yarışmacılar yine kıran kırana bir mücadele ile en yüksek puanların sahibi olabilmek için yarıştı. Kuaförüm Sensin 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününün puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz...

Yasin-Yağmur-Özge 16

Özcan-Dilek-Ezgi 9

Kaan-Ece-Gizem 13

Tayfun-Serap-Çiğdem 18

Kuaförüm Sensin'in bugünkü bölümünde jüri üyelerinden toplam 18 puan alan Tayfun-Serap-Çiğdem gün birinciliğinin sahibi oluyor. Günün sonuncusu ise aldıkları toplam 9 puanla Özcan-Dilek-Ezgi oluyor.

Programı Işıl Reçber Sundu

Show TV ekranlarının severek izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'in verdiği kısa aranın ardından bugün ekranlara gelmesiyle gündüz kuşağı yeniden renklendi. Bugün yarışmayı jüri koltuğunda oturan Işıl Reçber sundu. Işıl Reçber'in programda konuk sunucu olduğu öğrenilirken Çiğdem Batur'un ise ne zaman yarışmada sunucu olarak ekrana geleceği henüz açıklanmadı.

 

kuaförüm sensin yeni bölüm