Kuaförüm Sensin 16 Temmuz 2020 puan tablosu

TAKİP ET

Ekranların sevilen ve en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yine heyecan dolu şahane bir bölüm başlıyor. 

Ekranların sevilen ve en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yine heyecan dolu şahane bir bölüm başlıyor. Hem jüri üyeleri hem de yarışmacılarıyla ekran başındaki izleyicinin gönlünde taht kuran programda bugün hem konsept hem de arışmacılar ayrı bir enerjiye sahip. Peki, Kuaförüm Sensin 16 Temmuz 2020 puanlaması nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 16 Temmuz 2020 birinci olan takım açıklandı mı? İşte tüm detaylar...

Kuaförüm Sensin'de Muhteşem Konsept

Hafta içi her gün hem dolu dolu geçen bölümleri hem de yarşmacılara verilen konseptleriyle ekran başındaki izleyicinin ilgisini çeken Kuaförüm Sensin bugün yine Gözde Kansu'nun muhteşem sunumuyla evlerinize konuk oluyor. Sevilen yarışmanın bugünkü konsepti 'Dönde bir bak ayrıldığın sevgiline' olacak. Yarışmacılar bu konsept doğrultusunda modellerini hazırlayacak ve günün en yüksek puanını almak için uğraşacak.


Kuaförüm Sensin 16 Temmuz 2020 Günün Puanları

Jüri koltuğunda Diva Bülent Ersoy'un da yer aldığı Kuaförüm Sensin'de 16 Temmuz 2020 puanları açıklandı. Yarışmacıların 16 Temmuz 2020 Perşembe günü puanlarını aşağıda görebilirsiniz...

Engin-Koray-Özlem 19

Aytekin-Dilek-Banu 14

Berna-Gül-Çiğdem 10 

Tayfun-Serap-Hazal 15

Kuaförüm Sensin 16 Temmuz 2020 Birinci Olan Takım

Kuaförüm Sensin 16 Temmuz 2020 birincisi henüz belli olmadı. Bugün en yüksek puanı alarak rakiplerini geride bırakan ve birincilik koltuğuna yerleşen takım toplam 19 puanla Engin-Koray-Özlem oldu. Berna-Gül-Çiğdem ise aldıkları toplam 10 puanla gün sonuncusu oldu.
 

kuaförüm sensin birinci