Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2020 günün puanı

TAKİP ET

Show TV ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan iddialı yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın üçüncü günü yine bomba bir bölümle evlerinize konuk oluyor.

Show TV ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan iddialı yarışması Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın üçüncü günü yine bomba bir bölümle evlerinize konuk oluyor. Kendilerine çok güvenen 4 ayrı takım ve onları inceleyerek puanlarını veren jüri üyeleri yeni günde de en renkli anlarıyla karşınızda olacak. Peki, Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2020 Çarşamba gününde takımların puanlaması nasıl oldu. Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2020 Çarşamba gününde hangi takım birinci oldu? İşte detaylar…

Çarşamba Gününün Konsepti Ne?

Gözde Kansu’nun profesyonel sunumuyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin’de yeni hafta bomba gibi bölümlerle devam ediyor. Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2020 Çarşamba gününün konsepti ise Saray düğünü. Takımlar bugün kendilerine verilen yeni konsepti en iyi şekilde hazırlayarak günün en yüksek puanlarını alabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarışacaklar. Günün konseptine en uygun modeli hangi takımın çıkaracağı merakla bekleniyor.


Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2020 Puanlaması

Kuaförüm Sensin’de 15 Temmuz 2020 Çarşamba gününde takımların puanlaması henüz açıklandı.

Tayfun-Serap-Hazal 17

Berna-Gül-Çiğdem 13

Engin-Koray-Özlem 14

Aytekin-Dilek-Banu 17


Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin’de bomba gibi ilerleyen yeni haftanın üçüncü gününde takımların puanları açıklandı. Haftanın finaline sadece 2 gün kala jüri üyelerinin verdiği puanlara göre bugün birinciliği 2 takım paylaştı. Toplam 17 puan alan Aytekin-Dilek-Banu ve Tayfun-Serap-Hazal günün en beğenilen takımları olarak birinciliğe hak kazandı.
 

kuaförüm sensin puan