Kuaförüm Sensin 14 Temmuz 2020 hangi takım kaç puan aldı?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında Gözde Kansu'nun muhteşem sunumuyla ekranlara gelen eğlenceli ve iddialı yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta olay yaratan konseptlerle devam ediyor.

Show TV ekranlarında Gözde Kansu’nun muhteşem sunumuyla ekranlara gelen eğlenceli ve iddialı yarışması Kuaförüm Sensin’de yepyeni bir hafta olay yaratan konseptlerle devam ediyor. Muhteşem jüri üyeleri ve birbirinden yetenekli yarışmacılarıyla ekranlarda fırtına gibi esen Kuaförüm Sensin’de bugün yine bomba gibi bir bölüm sizleri bekliyor. Bugün 14 Temmuz 2020’de Kuaförüm Sensin’de takımların puanları nasıl oldu? Bugün jüri üyelerinin verdiği puanlar sonucunda hangi takım günün birincisi oldu? İşte detaylar…

Bugünkü Konsept Salıyı Sallayacak

Hafta içi her gün ekrana gelen ve her yeni günde yepyeni konseptleri ile hem eğlendiren hem de kıyasıya mücadeleyi evlerinize taşıyan Kuaförüm Sensin’de bugün Salıyı sallayan bir konsept yarışmacıları bekliyor. Yarışmacılar bugün Kayınvalide ile ilk ev gezmesi konsepti ile jüri üyelerinin karşısına geçecek ve en yüksek puanları almak için uğraşacak. Bugün jüri üyeleri tarafından en çok beğenilen ve en yüksek puanları alacak olan takımlar merakla beklenirken günün birincisi olacak takım da bir hayli merak ediliyor.


Kuaförüm Sensin 14 Temmuz 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin 14 Temmuz 2020 Salı günü puanlaması açıklandı.

Berna-Gül-Çiğdem 18

Engin-Koray-Özlem 17

Tayfun-Serap-Hazal 12

Aytekin-Dilek-Banu 9 


Kuaförüm Sensin 14 Temmuz 2020 Günün Birincisi

Kuaförüm Sensin 14 Temmuz 2020 Salı gününde yeni haftanın ikinci gününde jüri üyelerinin verdiği puanlarla Berna-Gül-Çiğdem toplam 18 puan alarak gün birincisi olurken bugün jürinin puanlamasında toplam 9 puanda kalan Aytekin-Dilek-Banu günün sonuncusu oldu.
 

kuaförüm sensin birinci