Kuaförüm Sensin 14 Eylül 2020 puanları ve birincisi

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün gündüz kuşağına ayrı bir hava katan Kuaförüm Sensin yarışması yepyeni haftasına yine enerji dolu bir bölümle başlıyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün gündüz kuşağına ayrı bir hava katan Kuaförüm Sensin yarışması yepyeni haftasına yine enerji dolu bir bölümle başlıyor. Birbirinden renkli ve iddialı yarışmacılarıyla evlerinize konuk olan sevilen yarışmada bugün yine çok büyük sürprizler ekran başındaki izleyiciyi bekliyor. Peki, Kuaförüm Sensin 14 Eylül 2020 puan tablosu açıklandı mı? Kuaförüm Sensin 14 Eylül 2020 birincisi hangi takım oldu? Kuaförüm Sensin’de bugün neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Bülent Ersoy Jüriden Ayrılıyor

Çiğdem Batur’un muhteşem sunumuyla ekrana gelen ve ekranlarda fırtına gibi esen gündüz kuşağı yarışması Kuaförüm Sensin’de bir ayrılık yaşandı. Yarışmanın jüri üyeleri arasında olan Diva lakaplı Bülent Ersoy sözleşmesinin dolması sebebiyle programdan ayrılıyor. Ersoy’un yerine ekranların bir diğer sevilen yüzü olan Fatih Ürek’in jüri üyeleri arasında yer alacağı öğrenildi. Fatih Ürek, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından yakından takip edilen Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu üstlenmişti. 


Kuaförüm Sensin Günün Puanları

Kuaförüm Sensin’de yarışmacıların yeni haftanın ilk gününde aldıkları puanlar belli oldu. Kuaförüm Sensin yarışmacılarının aldıkları puanları aşağıda bulabilirsiniz.

Yasin-Yağmur-Merve 15

Taner-Aslı-Zümrüt 20

Eylem-Meltem-Hatice 17

Tayfun-Serap- Öznur 19

Kuaförüm Sensin Günün Birincisi

Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın ilk gününde birinci olan takım puanların açıklanmasıyla belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplam 20 puan alan Taner-Aslı-Zümrüt günün birincisi oldu. Tayfun-Serap-Öznur ise toplam 19 puanla ikinci sıraya yerleşti. Yasin-Yağmur ve Merve ise toplam 15 puanla günü sonuncu tamamladı.


 

kuaförüm sensin birinci