Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 hangi takım elendi?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de bugün haftanın finali heyecanı yaşanacak.

Show TV ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin’de bugün haftanın finali heyecanı yaşanacak. Tüm hafta boyunca en yüksek puanları toplayarak haftanın finaline avantajlı olarak girmek isteyen takımlar bugün haftanın finali bölümünde yine en iyi işlerini ortaya koyarak en yüksek puanları alabilmek için kıyasıya bir mücadele verecek. Peki, Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 günün puanlaması nasıl oldu. Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 haftanın birincisi kim? Bu hafta yarışmaya hangi takım veda etti? İşte detaylar…

Haftanın Finalinde Konsept Ne?

Kuaförüm Sensin’de haftanın finali bölümünde 10 bin liralık ödül yarışında günün konsepti görümce saçı, görümce makyajı ve abiyeler. Yarışmacılar bu konsept üzerinden modellerini hazırlayacak ve konsepte uygun bir iş ortaya çıkarmaya çalışacak. Bugün hem eleme hem yarışmaya devam edebilmek hem de 10 bin liralık ödülü kazanabilmek adına oldukça önemli bir gün.

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 Cuma gününde heyecan dolu haftanın finali bölümünde takımların puanları belli oldu. 

Ali-Ece-Almina 48

Aytekin-Dilek-Banu 52

Engin-Koray-Özlem 57

Tayfun-Serap-Şule 64

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 Haftanın Birincisi

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020’de haftanın birincisi belli oldu. Bu hafta rakiplerine göre en yüksek puanı alan Tayfun-Serap-Şule toplamda 64 puanla haftanın birincisi olurken 10 bin liralık ödülün de sahibi oldular.


Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 Kim Elendi?

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2020 Cuma gününde haftanın finali bölümünde tüm hafta boyunca sadece 48 puana ulaşabilen Ali-Ece-Almina yarışmaya veda etti.
 

kuaförüm sensin birinci puan