Kuaförüm Sensin 1 Temmuz 2020 hangi takım birinci oldu?

TAKİP ET

Show TV ekranlarının en renkli en eğlenceli yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın üçüncü gününde en yüksek puan ve birincilik yarışı devam ediyor.

Show TV ekranlarının en renkli en eğlenceli yarışması Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın üçüncü gününde en yüksek puan ve birincilik yarışı devam ediyor. Haftanın finaline son 2 gün kala en yüksek puanları toplayarak avantaj kazanmak isteyen yarışmacılar en iddialı çalışmalarını ortaya koymaya devam ediyor. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Temmuz 2020’de jürinin puanlaması nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 1 Temmuz 2020 hangi takım günün birincisi oldu? İşte tüm detaylar…

Selver ve Bilal Arasında Gerginlik

Dün yayınlanan yeni bölümde Bilal ve Selver arasında çıkan gerginlik hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyiciyi bir hayli şaşırtmıştı. Bilal arasında gerginlik yaşanan Selver ile yarışmak istemediğini iletmiş sunucu Gözde Kansu’da bu talebin değerlendirileceğini söylemişti. Bir önceki gün Aleyna Deniz’den Bilal’e gelen mektup akıllara Selver’in yarışmadan ayrılacağı yerine Aleyna Deniz’in geleceğini getirmişti. Bu durum Selver hayranlarını epey korkutmuş ve üzmüştü. Fakat dünkü yaşananların hepsinin bir şakadan ibaret olduğu açıklandı. Böylece herkes rahatlarken takımın morali yerine geldi ve günü başarılı bir puanla tamamladı.


Sensin 1 Temmuz 2020 Puanlaması

Kuaförüm Sensin 1 Temmuz 2020 Çarşamba gününde henüz puan tablosu açıklandı. Jüri üyelerinin puanlaması şu şekilde oldu:

Mustafa-Tuna-Su: 13

Songül-Yağmur-Melisa: 9

Bilal-Buse-Selver: 12

Turan-Damla: 12

Kuaförüm Sensin 1 Temmuz 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 1 Temmuz 2020 Çarşamba gününde birinci olan takım belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplam 13 puan alan Mustafa-Tuna-Su günün birincisi oldu.
 

kuaförüm sensin birinci puan selver