Kuaförüm Sensin 1 Eylül 2020 puan tablosu ve günün birincisi

TAKİP ET

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen renkli yarışma programı Kuaförüm Sensin en özel bölümleri ve birbirinden iddialı yarışmacılarıyla ara vermeden devam ediyor.

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen renkli yarışma programı Kuaförüm Sensin en özel bölümleri ve birbirinden iddialı yarışmacılarıyla ara vermeden devam ediyor. Gündüz kuşağının rekabetinde kendisine yer bulan ve farklı formatıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Kuaförüm Sensin’de hafta içi her gün yaşanan olaylar merakla takip ediliyor. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Eylül 2020 puan durumu nasıl oldu? Kuaförüm Sensin 1 Eylül 2020 birincisi hangi takım oldu? Bugünü sonuncu sırada tamamlayan takım hangisi? İşte tüm detaylar…

Siyah-Beyaz Konsept 

Gözde Kansu’nun yerine transfer olan Çiğdem Batur’un efsane sunumuyla hafta içi her gün gündüz kuşağına farklı bir hava getiren Kuaförüm Sensin’de her yeni gün farklı bir konseptle izleyicisini karşılıyor. Yeni haftanın ikinci gününde kelimenin tam anlamıyla Salı gününü sallayacak ve izleyiciyi yeniden ekran başına toplayacak muhteşem bir konsept yer alacak. Yarışmacılar bugün siyah-beyaz konsepti ile günün en iyisi olabilmek için çaba sarf edecek ve tüm hünerlerini sergileyerek birincilik koltuğuna oturabilmek için mücadele verecek.


Kuaförüm Sensin 1 Eylül 2020 Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 1 Eylül 2020 Salı gününde izleyicinin merakla araştırdığı günlük puan tablosu jüri üyelerinin puanlamasının ardından belli oldu. Bugün yine birbirine çok yakın puanlar alan takımlar arasında büyük bir çekişme yaşanırken bir takım günü sonuncu tamamladı. Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 1 Eylül 2020 Salı günkü puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Tayfun-Serap-Çiğdem 18

Sevda-Hatice-Gizem 10

Taner-Aslı-Duygu 19

Yasin-Yağmur-Özge 20


Kuaförüm Sensin 1 Eylül 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin'de yeni haftanı ikinci gününde siyah ve beyazın zarafeti konuşurken bugünkü konsepti yerine getiren yarışmacılar jüri üyelerinden puanlarını aldı. Bugün toplam 20 puana sahip olan ve zirveye yerleşen Yasin-Yağmur ve Özge günü birincilikle sonlandırırken Sevda-Hatice ve Gizem ise toplam 10 puanla bugünün sonuncusu oldu. Kuaförüm Sensin, Çiğdem Batur'un mükemmel sunumuyla hafta içi her gün saat 12.30'da Show TV'de.

kuaförüm sensin birinci