Kuaförüm Sensin 1 Ekim 2020 puanları

TAKİP ET

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasında haftanın finaline sadece 1 gün kaldı. Yarışmacıların final heyecanı sürerken bugün kendilerine verilen konsepti nasıl yerine getirecekleri merak edilmeye başlandı. 

Show TV’de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasında haftanın finaline sadece 1 gün kaldı. Yarışmacıların final heyecanı sürerken bugün kendilerine verilen konsepti nasıl yerine getirecekleri merak edilmeye başlandı. Çiğdem Batur’un eşsiz sunumuyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin’de bugün saç kesiminin yanı sıra yeni bir konsept heyecanı daha yaşanıyor. Yarışmacıların bugünkü konsepti nasıl yerine getireceği ve jüri üyelerinden kaç puan alacağı merakla bekleniyor. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Ekim 2020 Perşembe günü puan tablosu açıklandı mı? Kuaförüm Sensin’de bugünün birincisi hangi takım oldu? İşte tüm detaylar…

Bugün Saç Kesimi Var

Kuaförüm Sensin’de bugün kesim günü. Yarışmacılar bugün saçlarıyla vedalaşacaklar. Bilindiği gibi yarışmada yeni kurala göre saç kesim günleri düzenleniyor. 



Bugünün Konsepti Ne?

Kuaförüm Sensin’de bugünün en çok merak edilen konularından biri de günün konsepti oldu. Bugün yarışmacılar ‘Saçlarda kesim, makyajlar serbest, kıyafetlerde dantel şıklığı’ konsepti ile jüri üyelerinin karşısına geçecek. Bugün konsepte en iyi şekilde hazırlanan takım en yüksek puanın sahibi olacak.

Kuaförüm Sensin 1 Ekim 2020 Puanları

Kuaförüm Sensin 1 Ekim 2020 Perşembe gününün puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacıların puanları belli olduktan sonra haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının 1 Ekim 2020 puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Eylem-Meltem-Burçin 18

Mustafa-Dilara-Gamze 13

Taner-Aslı-Pınar 15

Tayfun-Serap-Nilgün 19



Kuaförüm Sensin 1 Ekim 2020 Birincisi

Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın dördüncü gününde haftanın finali heyecanına sadece 1 gün kala henüz günün birincisi olan takım belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplamda 19 puan alan Tayfun-Serap ve Nilgün gün birincisi olurken Mustafa-Dilara ve Gamze toplamda aldıkları 13 puanla bugünü sonuncu sırada tamamladı. 


 

kuaförüm sensin puan