Kritik MYK Toplantısı Sonrasında CHP'li Tezcan'dan Kurultay Açıklaması! "Kılıçdaroğlu'nun Yanındayız"

TAKİP ET

CHP'de yapılan MYK toplantısı sona erdi ve partinin basın sözcüsü Bülent Tezcan, gazetecilere önemli demeçler verdi. Tezcan, kurultayın gündemlerinde olmadığını belirtirken MYK'nın ise Kılıçdaroğlu'nun arkasında olduğunu ifade etti. İşte detaylar…

CHP’de yapılan MYK toplantısı sona erdi ve partinin basın sözcüsü Bülent Tezcan, gazetecilere önemli demeçler verdi. Tezcan, kurultayın gündemlerinde olmadığını belirtirken MYK’nın ise Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduğunu ifade etti. İşte detaylar…

CHP’de Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplandı. Toplantıda ise Muharrem İnce’nin kurultay çağrısı da ele alındı. MYK toplantısının sona ermesinin ardından ise partinin basın sözcüsü Bülent Tezcan kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalara yer verdi. 

KURULTAY GÜNDEMDE YOK

Basın toplantısında Muharrem İnce’nin kurultay çağrısına yönelik açıklamalarda bulunan Bülent Tezcan, şu an için kurultayın gündemlerinde olmadığını ve kurultayın zamanında yapılacağını söyledi. Seçim sonuçlarının daha sağlıklı bir şekilde değerlendirileceğini de ifade eden Tezcan, "Genel merkezimizin gündeminde olağanüstü kurultay yoktur. Seçim sonuçları daha sağlıklı bir süreçte değerlendirilecektir. Kurultay tartışmaları seçim sonuçlarının sağlıklı değerlendirilmesinin önündeki en büyük engellerden birisidir. Şu anda partinin iç iktidar yarışı içinde olmasının gelecek planlaması açısından faydası olmadığını düşünüyoruz. Kurultay zamanında yapılacaktır" dedi.

Parti içerisinde ise farklı bir görüş olmadığını belirten ve MYK’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu ifade eden Bülent Tezcan, "MYK, genel başkanın tam mutabakatla arkasındadır" dedi.    

 

CHP kurultay Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu haberler son dakika haberleri son dakika Bülent Tezcan haber