Kritik Maç Öncesi Bir Sakatlık Daha! Fenerbahçe'li Futbolcu Alanya Maçı Kadrosunda Olmayacak

TAKİP ET

Fenerbahçe'de uzun yıllardır forma giyen futbolcusu Mehmet Topal, adelesinde meydana gelen ağrılar sebebiyle Alanyaspor karşılaşmasında yer alamayacak.

Fenerbahçe’de uzun yıllardır forma giyen futbolcusu Mehmet Topal, adelesinde meydana gelen ağrılar sebebiyle Alanyaspor karşılaşmasında yer alamayacak. 

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ SARSAN HABER

Bu akşam saat 20.00’da Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesinde Fenerbahçe’yi sarsan haber takımın orta saha oyuncusu Mehmet Topal’dan geldi. Kritik maç öncesinde Topal’ın adelesinde meydana gelen ağrılar nedeniyle takımın kadrosunda yer almadığı öğrenildi. 

SKRTEL’İN ARDINDAN TOPAL SAKATLIĞI

Fenerbahçe savunmasının en önemli isimlerinden olan başarılı futbolcu Martin Skrtel’in son 3 gündür takımının idmanlarına katılmadığı öğrenilirken dün yapılan son kontrollerin ardından henüz ağrılarının dinmediği bu yüzden de takım kadrosuna alınmadığı öğrenildi. savunma oyuncusu Skrtel’in ardından bir kötü haberde orta saha oyuncusu Mehmet Topal’dan geldi. Takımın tecrübeli oyuncusu Topal’ın da adelesindeki ağrılar sebebiyle bu akşam oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında yer almayacağı öğrenildi. takımda uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Mehmet Ekici ve Fernandao ikilisinin ise bu akşamki kritik maçta kadroda yer alan isimler arasında olduğu öğrenildi. 

 

mehmet topal fenerbahçe sakatlık alanyaspor maç martin skrtel adele mehmet ekici fernandao