Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde Üstüne Müjde! Artık O Belge İstenmiyor

TAKİP ET

Kredi kartı borcu yükünün altında ezilenler için yeni yılda yapılandırma müjdesi verilmişti. Ziraat Bankası yeni bir müjde daha verdi. Artık başvurular sadece tek bir gelir belgesi üzerinden yapılacak.

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu süreç içerisinde kredi kartı borçlularına müjde üzerine müjde verilmeye başlandı. Son zamanlarda borçluların daha fazla zorlanmaması için hükümet çeşitli çalışmalar yapacağını açıklamıştı. Bankalarla iş birliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar teker teker açıklanmaya başladı. Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde ekstrede yer almayan borçlarında yapılandırılacağı müjdesini vermişti. Bunun üzerine başvuru için sadece gelir belgesinin getirilmesi yeterli olacak. 

Kredi kartı borçlarının pek çok vatandaşın belini büktüğü aşikar. Bu aşamada bir diğer bankadan kart alıp diğerine aktaran binlerce vatandaş bulunuyor. Borçların sıfırlanması için Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattığını duyurmuştu. Bir devlet bankası olan Ziraat Bankası devlet desteği ile birlikte 31 Aralık sonunda henüz kart ekstrelerine yansımayan borçlarında taksitlendirilebileceği müjdesini verdi. 

TÜM BORÇLAR SİLİNECEK

Bankalarda yeni dönemde Ziraat Bankası tarafından yapılan bir ön çalışma ile birlikte mevcut ekstre taksitlendirme olayı tamamen kapatılacak. Artık tüm ekstreler sorunsuz bir şekilde yapılandırma kapsamına alınacak. Bunun için büyük evrakların toplanmasına gerek kalmayacak. Sadece gelir belgesi ile bir başvurunun yapılması banka için yeterli olacak.

Diğer bankalardan belge getirilmesi konusunda bulunan zorunluluk yeni sistemle birlikte kaldırılacak. Bunun için Ziraat Bankası kart borçlularına müjdeli haberi verdi. Sadece gelir belgesi ile başvuru yapmak yeterli olacak. Yapılandırma kapsamında milyonlarca borçlunun kredi kartı borçlarından taksitli ödemelerle kurtulması amaçlanıyor. 

kredi kartı borç yapılandırma