Kredi Çekmek İsteyenlere Müjde! Kredi Faiz Oranlarına Müdahale Geliyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, kredi çekmek isteyenlere müjdeli haberi verdi. Konut kredisi almak isteyenlere seslenen Bulut, bu kredilerde faiz oranlarının yakın zamanda yüzde 1'in altına düşeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, kredi çekmek isteyenlere müjdeli haberi verdi. Konut kredisi almak isteyenlere seslenen Bulut, bu kredilerde faiz oranlarının yakın zamanda yüzde 1’in altına düşeceğini söyledi.

Son bir yıldır yükselişte olan konut kredisi faiz oranlarına devletten müdahale geliyor. Bu ay aylık yüzde 1,23 ile son 8,5 yılın zirvesini gören konut kredisi faizinin düşeceği açıklandı. 

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI AÇIKLADI
Konut kredisi faiz oranları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla gerilemişti. Fakat, son 4 ayın ardından konut kredi faizleri yeniden yükselişe geçerek yüzde 1’in üstüne çıktı. Konut kredisinde faiz oranları hakkında müjdeli haber ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’tan geldi. Bulut, konut kredisi almak isteyenler için güzel haberi verdi ve yakın zamanda yeniden faiz oranlarının yüzde 1’in altına gerileyeceğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut konut kredisi kredi faiz oranları son dakika ekonomi son dakika haberi