Koyun Hırsızları Güvenlik Kamerasından Kaçamadı!

TAKİP ET

Eskişehir'de yaşanan olayda güvenlik kamerası sayesinde koyun hırsızları yakalandı. Bir iş yerinin bahçesine girerek 3 koyun çaldığı görüntülenen 31 yaşındaki E.Ö ve 23 yaşındaki B.K güvenlik kamerasından kaçamadı. Şahısların koyunları çaldığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Yaşanan olay polise bildirildi ve koyun hırsızlarının kimlikleri belirlendi.

Eskişehir’de yaşanan olayda güvenlik kamerası sayesinde koyun hırsızları yakalandı. Bir iş yerinin bahçesine girerek 3 koyun çaldığı görüntülenen 31 yaşındaki E.Ö ve 23 yaşındaki B.K güvenlik kamerasından kaçamadı. Şahısların koyunları çaldığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Yaşanan olay polise bildirildi ve koyun hırsızlarının kimlikleri belirlendi.

Olay, Eskişehir Şarhöyük Mahallesinde yaşandı. Önceki gece mahallede bulunan bir iş yerinin bahçesinden 3 koyunun çalındığı belirlendi. Olayın polise bildirilmesinin hemen ardından polis ekipleri iş yerinde bulunan güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelileri tespit etti. Koyunları çalan şüphelilerin daha önce işledikleri çeşitli suçlardan poliste kayıtları olan E.Ö ve B.K olduğu tespit edildi. 

KOYUNLARI OTOMOBİLLE GÖTÜRMÜŞLER

Bir iş yerinin bahçesinden çaldıkları 3 koyunu otomobille birlikte Fevzi Çakmak Mahallesine götürdükleri tespit edilen E.Ö ve B.K kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin polis tarafından gözaltına alındıktan sonra ifadeleri alındı ve adliyeye sevk edildi.

 

eskişehir koyun hırsızları güvenlik kamerası koyun hırsız