Köylüler Buldu! Uşakta Vahşi Hayvanlar Tarafından Yenilmiş Erkek Cesedine Ait İskelet Bulundu

TAKİP ET

Uşak'ta köylüler, kırsal alanda vahşi hayvanlar tarafından büyük bölümü yenilmiş, bir erkek cesedine ait iskelet buldu.

Uşak'ta köylüler, kırsal alanda vahşi hayvanlar tarafından büyük bölümü yenilmiş, bir erkek cesedine ait iskelet buldu. 

Uşak'ta kırsal alanda köylüler tarafından büyük bölümü vahşi hayvanlar tarafından yenilmiş, erkek cesedi bulundu. Cesedin, akli dengesi yerinde olmayan ve 3 aydan bu yana kayıp olan bir köylüye ait olduğu tahmin ediliyor. 

VAHŞİ HAYVANLAR YEMİŞ, İSKELETİ KALMIŞ
Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Comburt köyü kırsalında köylüler tarafından, kimliği belli olmayan, vahşi hayvanlar tarafından yenildiği için artık iskelete dönmüş bir erkek cesedi bulundu. Köylüler, karşılaştıkları manzara karşısında şok olurken durum hemen jandarma ekiplerine haber verildi. Banaz İlçe Jandarma ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı. Vahşi hayvanların cesedin büyük bölümünü yediği görülürken, ürkütücü olayın ardından ceset kimlik belirleme çalışmaları için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

3 AYDIR KAYIP OLAN AKLİ DENGESİ YERİNDE OLMAYAN KÖYLÜYE AİT OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR
Köylüler, jandarma ekiplerine Uşak'ta ikamet eden aynı köyden akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin 3 aydır kayıp olduğu bilgisini verdi. Köylüler, bulunan cesedin bu kişiye ait olabileceğini düşünüyor. Jandarma tarafından olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

uşak iskelet vahşi hayvan erkek cesedi son dakika son dakika haberi