Kösem Sultan'ın Gençliği

TAKİP ET

Kösem Sultan dizisinde Kösem Sultan'ı Beren Saat'in canlandıracağı kesinleştikten sonra Beren Saat'in yani Kösem Sultan'ın gençliğini canlandıracak oyuncu seçildi.

'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' dizisinde Kösem Sultan’ı Beren Saat’in canlandıracağı kesinleştikten sonra Beren Saat’in yani Kösem Sultan’ın gençliğini canlandıracak oyuncu seçildi. Beren Saat’in ‘Muhteşem Yüzyıl –Kösem’ dizisinin yapımcısı Timur Savcı ile bölüm başı ücret konusunda anlaşmasıyla birlikte dizinin hazırlıklarına başlandı. Diziye 9. bölümde ve sonrasında dahil olacak olan Beren Saat tarih uzmanlarıyla diziye hazırlanacak. İlk 9 bölümde Beren Saat’in yani Kösem Sultan’ın gençliğini canlandıracak olan kişi bir yıldan fazla süredir aranıyordu, nihayet uygun kişi bulundu. Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’ın haberine göre, dişiye küçük Kösem’i bulmak için yapılan binlerde deneme çekiminin içinden 17 yaşındaki Atinalı genç bir oyuncu sıyrıldı ve rolü kaptı. Şu anda adı sır gibi saklanmakta olan genç oyuncu hakkında alınan ilk bilgiler, kızın çok mütevazi bir aileden geldiği, Yunanistan’da oyunculuk yaptığı ve yüzlerde Kösem Sultan rolü arasından sıyrılıp seçilecek performansı göstermiş olduğudur. Çekimlerine Sakız Adası’nda başlanan ve kadrosunda Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Aslıhan Gürbüz, Hülya Avşar, Kadir Doğulu, Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Berkan Cankat ve Ekin Koç gibi isimleri barındıran dizi Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak.

Aslıhan Gürbüz atinalı oyuncu beren saat Berkan Cankat Ekin Koç Erkan Kolçak Köstendil Esra Dermancıoğlu Fikret Kuşkan Hülya Avşar kadir doğulu kadrosunda Mete Horozoğlu kösem sultan kösemin gençliği muhteşem yüz