Koronavirüsün pençesinden kurtulan İkbal Gürpınar yaşadıklarını anlattı

TAKİP ET

Koronavirüsün pençesinden yeni kurtulan İkbal Gürpınar, yaşadığı süreci sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Virüs sebebi ile önce annesini sonrasında babasını kaybeden İkbal Gürpınar, 'çektiğim acıları bilseniz dışarıya adım dahi atmazdınız' dedi.

Koronavirüsün pençesinden yeni kurtulan İkbal Gürpınar, yaşadığı süreci sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Virüs sebebi ile önce annesini sonrasında babasını kaybeden İkbal Gürpınar, 'Çektiğim acıları bilseniz dışarıya adım dahi atmazdınız' dedi. Ünlü sunucu, hastalık sürecinde yoğun bakımda tedavi gördüğü için annesinin cenaze törenine katılamadığını belirtti.

'Hayat Ne Kadar Kıymetli'

Yaşadığı o zor dönemi anlatan Gürpınar, “bu dönemde yaşadıklarımı sizlere anlatacak çok şeyim birikti” diyerek paylaşımına başladı. “Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli ve ne kadar da boş' ifadelerini kullandı. Hasta yatağında annesini kaybetmesine değinen sunucu, annesinin cenazesine dahi gidemediğini söyleyerek bunun ne kadar acı bir durum olduğunu söyledi. 'Nefes alabilmek ne büyük bir nimet, bir bardak çay içebilmek, pilav yiyebilmek, sağımdan soluma dönebilmek' bunların o süreçte çok zor ve ne kadar önemli olduğunu vurguladı.


Sağlık Bakanı’na Teşekkür Etti

Ciğerlerini yormamak için konuşmasının yasak olduğunu söyleyen İkbal Gürpınar, yoğun bakımda ne kadar ummalı bir çalışma olduğuna şahit olduğunu belirterek bundan sonra yaşamı boyunca sağlık çalışanlarına dua edeceğini söyledi. Herkese çocuklarını yoğun bakım hemşireliğine yönlendirmesi konusunda çağrı yapan ünlü isim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

Taburcu Olduktan Sonra Daha Detaylı Bilgi Verecek

Yoğun bakımda geçirdiği süreç içerisinde yoğun bakım hemşirelerinin yaptığı fedakarlıklardan bahseden Gürpınar, taburcu olduktan sonra daha detaylı bilgilere yer vereceğini söyledi. 





 

ikbal gürpınar koronavirüs