Korona virüsten korkan adam 3 ay havalimanında saklandı!

TAKİP ET

2020 yılının ekim ayında hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Aditya Singh'in 3 ay boyunca sahte kimlikle bir havalimanında yaşadığı ve yolculardan yiyecek isteyerek hayatta kaldığı açıklandı.

İlginç olayın adresi ABD'de bir havalimanı. 19 Ekim'de Kaliforniya uçağına binmek için bilet alan ve Chicago O'Hare Uluslararası Havalimanı'na giden Aditya Singh isimli kişi son anda uçağa binmekten vazgeçti. Hakkında 26 Ekim'de kayıp ilanı verilen Aditya Singh için arama çalışmaları başlatıldı. Ancak Aditya Singh'in hikayesi havalimanı güvenliğine sahte kimlik verdikten sonra ortaya çıktı. Güvenlik güçleri tarafından sorgulanan Aditya Singh, sorgusunda korona virüs nedeniyle korktuğu ve uçağa binemediği için 3 ay boyunca da havalimanında saklandığını itiraf etti. Aditya Singh sahte kimlik taşımaktan gözaltına alındı.

YARGIÇ SİNGH'İN O HAVALİMANINA GİTMESİNİ YASAKLADI!

Üniveristenin konaklama bölümünde yüksek lisans yaptığı ve öğrenci olduğu anlaşılan Singh, diğer yolculardan aldığı yemeklerle bu zamana kadar hayatta kaldığını ifade etti. Pazar günü gerçekleştirilen duruşmada yargıç, kefalet bedelini bin dolar olarak belirledi ve Singh'in aynı havalimanına gitmesini yasakladı. Yargıç Susana Ortiz, yetkisiz birinin sahte kimlikle 19 Ekim'den 16 Ocak'a kadar havalimanı terminalinde yaşamasının 'şoke edici' olduğunu söyledi.

KİMSEYE ZARAR VERMEDİ!

Yaşanan ilginç olayın ardından açıklama yayımlayan Chicago Havacılık Dairesi, havalimanında güvenliğin ön planda tutulduğunu ifade ederken olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. Açıklamada Singh'in Chicago'ya neden geldiğinin bilinmediği ancak herhangi birine zarar vermediği belirtildi.
 

aditya singh aditya singh havalimanı aditya singh korona aditya singh corona