Korkuteli'de Polis Tarafından Makam Odasında Vurulan Savcı'nın İlk Sözleri: "Bu Olaydan Annemin Haberi Olmasın!"

TAKİP ET

Bugün Antalya Korkuteli ilçesinde makam odasında bir polis tarafından silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'in vurulduktan sonra ilk sözlerinin ne olduğu ortaya çıktı. Savcı Küçüköner vurulduktan hemen sonra sarf ettiği ilk sözlerde, yaşanan olayı annesinin öğrenmemesini istediğini söylemiş.

Bugün Antalya Korkuteli ilçesinde makam odasında bir polis tarafından silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner’in vurulduktan sonra ilk sözlerinin ne olduğu ortaya çıktı. Savcı Küçüköner vurulduktan hemen sonra sarf ettiği ilk sözlerde, yaşanan olayı annesinin öğrenmemesini istediğini söylemiş.

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olan ve bugün makam odasında bir polis tarafından silahlı saldırıya uğrayan Kadir Küçüköner’in vurulduktan hemen sonra söylediği ilk sözler ortaya çıktı. Görgü tanığı Mehmet Çetinkaya Savcının makamında uğradığı silahlı saldırı ile ilgili Savcının saldırıda yaralandıktan sonra ilk söylediği sözlerin ‘olayı annem duymasın’ olduğunu söyledi

‘ANNEMİN HABERİ OLMASIN’

Görgü tanığı Mehmet Çetinkaya, Savcı Kadir Küçüköner’in vurulma anından sonra ‘Bu olaydan annemin haberi olmasın’ dediğini ve bunu birkaç kez tekrarladığını aktardı.

 

antalya korkuteli polis silahlı saldırı cumhuriyet savcısı makam odası annemin haberi olmasın ilk sözleri görgü tanığı