Korkunç Yönetmen Cinayetinde Yeni Gelişme!

TAKİP ET

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun cinayetinde sanık olarak yargılanan Osman A'nin cinayeti canavarca hislerle işlemediği düşünülürken haksız tahrik indirimi istendi. Bunun üzerine 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.

Figüran olarak çalışan ve setlerde yer alan Osman A. isimli genç tanıştığı ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun ile Şile'de bulunan bir eve zaman geçirmek için gitmişti. Ancak sonrasında ünlü yönetmeni vahşi şekilde öldüren genç polis tarafından yakalanırken tutuklu bir şekilde yargılanmasına karar verilmişti. Dava süreci ve soruşturma devam ederken yeni gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. 

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu bir şekilde duruşmasına devam edilen Osman A. isimli genç duruşmaya bizzat katılmadı. Ancak teknolojik imkanlarla duruşmaya görüntülü olarak katıldı. Öldürülen ünlü yönetmenin ağabeyi ve avukatları duruşma salonunda hazır olarak bekliyordu. Mustafa Kemal Uzun'un ünlü bir yönetmen olduğu, Osman A. isimli şahsın ise sette figüranlık yaptığı ve bu süreç içerisinde ikilinin sette tanışarak arkadaş oldukları duruşmada bir kez daha vurgulandı. 

CİNAYETİN CANAVARCA HİSLERLE İŞLENDİĞİ YÖNÜNDE DELİL BULUNAMADI

İkilinin sette tanıştıktan sonra Şile'de bulunan eve gittikleri alkol aldıktan sonra ise ilişkiye girdikleri öğrenildi. Ancak ilişkinin ardından ünlü yönetmenin hareketleri ve tavrı sebebiyle Osman A'nın bir anlamda pişman olarak cinnet geçirdiği ve öfke ile yönetmene saldırdığı öğrenildi.

Öldürdükten sonra ise aracını, telefonunu ve saatini alarak olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Dava dosyasının incelenmesinin ardından cinayetin canavarca hislerle işlenmediği bunun için yeterli delillerin bulunamadığı ifade edildi. Savcı bu konuda haksız tahrik indirimi isterken 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezasının verilmesi ve bu süreçte tutukluluk halinin devam etmesine karar verildi. 

mustafa kemal uzun cinayet yeni gelişme