Korkunç Suikasttan Önce Rus Kadınla Birlikte Olmuş!

TAKİP ET

Ankara'da Rusya büyükelçisi Karlov'u öldüren Mert Altıntaş'ın suikastı düzenlemeden hemen önce Rus bir kadınla ilişkiye girdiği ve ardından eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Ankara'da Rusya büyükelçisi Karlov'u öldüren Mert Altıntaş'ın suikastı düzenlemeden hemen önce Rus bir kadınla ilişkiye girdiği ve ardından eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz yıllarda Ankara'nın Rusya büyükelçiliğinde korkunç bir suikast gerçekleştirilmişti. Rus büyükelçisi Karlov konuşma yaptığı sırada arkasında bulunan koruma polisi Mert Altıntaş tarafından vurularak olay yerinde öldürülmüştü. Ardından teslim olmayan katil ise polis tarafından vurularak öldürülmüştü. Soruşturmanın hala yürütüldüğü ve araştırıldığı biliniyor. 

Mert Altıntaş isimli katil zanlısının olayın hemen öncesinde Rus asıllı bir seks işçisi ile iletişime geçtiği öğrenildi. Bunun üzerine o kişi ile iletişime geçildi ve ifadesinin alındığı öğrenildi. Verdiği ifadeler ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

İLİŞKİ ÖNCESİ SESSİZ VE SAKİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Seksi işçisi olarak çalışan kadının ifadelerinde suikast öncesi kendisi ile iletişime geçtiği ve beraber olmak istediğini anlattı. Ancak büyükelçiyi öldürdüğünü televizyonda çıkan haberler sonrasında öğrendiğini anlattı. Cinsel hizmet verdiği sırada herhangi bir gariplik sezmediğini anlattı. Aksine çok sessiz ve sakin olduğu ve çocuk gibi hareket ettiğini belirtti. Ancak izlediği suikast videosunda son derece agresif göründüğünü anlattı. Bu yüzden uyuşturucu madde etkisi altında olabileceğini düşündüğünü belirtti. Konu hakkında soruşturma hala devam ederken yeni iletişime geçilen kişilerin olduğu ve ifadelerine başvurulduğu anlatıldı. 

rus büyükelçi suikast rus kadın birliktelik