Korkunç Saldırı! 'Vücudumda Kan Bırakmamışlar'

TAKİP ET

Kırşehir'de kızını okul servisine bindirmek isteyen kadın 9 köpeğin birden saldırısına uğradı. Kafa derisi parçalanan ve vücudunda neredeyse kan kalmayan kadının tedavisi devam ediyor.

Son günlerde artan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Kırşehir'in Boztepe ilçesinde sabah saatlerinde Sebahat Karaman isimli kadın kızını okul servisine bindirmek için evden çıktı. Evden erken saatlerde çıktığı sırada sokaktaki köpekleri gördü ancak aldırış etmedi. Kızını okul servisine bindirdikten sonra ise evine doğru yöneldiği zaman hayatının en büyük şokunu yaşadı. 

9 köpeğin saldırısına birden uğradı. Kaçmak istedi ancak olayın şokuyla neye uğradığını şaşırdı. Yardım çığlıklarını komşusu duydu ve hemen duruma müdahale etti. Kanlar içerisinde kalan ve ölmek üzereyken köpeklerin saldırısından son anda kurtulan kadın hemen hastaneye kaldırıldı. Ardından Konya'ya sevk edilmesine ve daha detaylı bir tedavi görmesine karar verildi. 

KAFA DERİSİ PARÇALANMIŞ

Saldırı sonrasında ortaya korkunç bir tablo çıktı. Kafa derisinin büyük bir kısmı parçalanırken vücudunun çeşitli yerlerinde de ısırık izlerinin olduğu tespit edildi. Plastik cerrahlar tarafından kafa derisi yeniden dikildi. Şimdilerde hastanedeki tedavisi devam ederken sağlık durumunun da iyiye gittiği öğrenildi. 

Olayın şokunu hala üzerinden atlatamayan kadın yaşadıklarını anlattı. 'Ben olayın şokunu hala atlatamadım. Kızımı servise bindirmek için erkenden evden çıktım. Sonra dönerken bir anda üzerine atladılar. Elbiselerim bile yırtıldı. Komşum olmasaydı çoktan ölürdüm. Yanımda kızımda olabilirdi. İyi ki yoktu. Vücudumda kan bırakmamışlar. Korkunç bir saldırıya uğradım' diyerek yaşadıklarını anlattı. Konu hakkında inceleme başlatıldı. 

köpek saldırısı kırşehir vahşet