Korkunç! Öz Babası İşkence Edip Tuvalete Zincirledi, Eve Gelen Misafir Kurtardı

TAKİP ET

Çin'de 4 yaşındaki kız çocuğu babası tarafından işkence edilerek tuvalete zincirlendi. Durumu eve gelen bir akraba fark ederek Polise haber verdi ve bunun üzerine küçük çocuk kurtuldu.

Çin'de 4 yaşındaki kız çocuğu babası tarafından işkence edilerek tuvalete zincirlendi.  Durumu eve gelen bir akraba fark ederek Polise haber verdi ve bunun üzerine küçük çocuk kurtuldu. 

Çin'in güneybatı Guizhou eyaletinin başkenti Guiyang'da bulunan Qingzhen Şehrinde yaşanan korkunç olay ülkeyi ayağa kaldırdı.  4 yaşındaki kız çocuğu buradaki bir evin bodrum katında yediği dayaktan gözlerini daha iyi açamaz halde bulundu.  Polis ekipleri küçük kızın babası ile birlikte yaşadığı evde tuvalete zincirlenmiş şekilde buldu. 

BABASININ ÇAMAŞIRLARINI YIKIYORDU
4 yaşındaki küçük kızın dayaktan vücudunu morarmış hali ülkeyi ayağa kaldırırken kızın sırtına da pek çok sigara izinin bulunduğu öğrenildi. Talihsiz kızın fotoğraflarını çeken evlerini ziyaret eden bir akrabası durumu hemen polise bildirdi.  Ayrıca bu akrabanın küçük kızı bulduğunda plastik verilen içerisinde babasının çamaşırlarını elleriyle olarak yıkamaya çalıştığı öğrenildi.

ALKOLİK BABA DEHŞETİ
Alınan bilgilere göre küçük çocuğun alkolik babası kız çocuğunu Sabah evden gitmeden önce tuvalete zincirliyor Akşam ise 10 11 gibi eve gelerek çocuğa yemek verip yine kaderine terk ediyor orada.  Korkunç olayın ardından küçük kız hastanede tedavi altına alınırken Camii baba ise tutuklandı.

ÇİN çin son dakika çocuğa şiddet cani baba işkence