Korkunç olay! Önce boğdu ardından canlı canlı yaktı: Annem artık rahat uyuyacak

TAKİP ET

İstanbul'da geçtiğimiz sene korkunç bir olay meydana geldi. Bir anaokulu öğretmeni, komşusunu ilk tülbent ile boğarak sonrasında ise canlı canlı yakarak öldürdü. Olayın komşusunun altın bileziklerini alabilmek için yaptığı tespit edilen anaokulu öğretmeni hakkında mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme zanlıya müebbet hapis cezası verilmesine karar verdi. Kararın açıklanmasını duyan ölen kadının oğlu, "Annem artık rahat uyuyacak" ifadelerini kullandı.

Olay İstanbul Bağcılar'da yaşanmıştı. Komşusunun altın bileziklerini almak isteyen anaokulu öğretmeni, 71 yaşındaki kadını ilk tülbent ile boğarak sonrasında ise yanıcı madde dökerek canlı canlı yakarak öldürdü. Kararın açıklanmasından sonra ölen yaşlı kadının oğlu, sanığa yönelik "Ömrün uzun olsun. Vicdan azabıyla bir ömür yaşa, gün yüzü görme” dedi.

"YALANCILARLA İLERİDE ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Son sözünü söyleyen anaokulu öğretmeni Gözde Aytar, “35 yaşındayım. Haberlere, gazetelere çıktım. Bana soğukkanlı denildi. Ben 400’den fazla çocukla çalıştım. Annem babam sağlıkçı. Maktulde darp izi yoktur. Başından beri dürüstüm. Ben yapmadım. Doğru bir tanedir. Yalancılarla ileride adalet önünde hesaplaşacağız” şeklide konuştu.

MAHKEME KARARINI VERDİ

Mahkeme heyeti ‘eziyet çektirerek ve bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme’ suçlamaları ile sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesine karar verdi. Mahkeme heyet, takdiri indirim uygulayarak sanığın cezasını müebbet hapse çevirdi. Mahkeme, sanığı öte yandan nitelikli yağma suçlamasıyla 8 yıl 4 ay hapis cezası verilmesine karar verdi.

"ANNEM ARTIK RAHAT UYUYACAK"

Kararın açıklanmasının ardından ölen yaşlı kadının oğlu Gülcemal Coşar’ın oğlu İbrahim Kerem Coşar salondan çıktığı esnada sanığa yönelik ‘Ömrün uzun olsun. Vicdan azabıyla bir ömür yaşa, gün yüzü görme” dedi. Coşar salondan çıktıktan sonra “Annem artık rahat uyuyacak’ ifadeleri ile bağırarak seslendi.

 

İstanbul korkunç olay