Korkunç Olay! Gözünden Girip Beynine Saplandı

TAKİP ET

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir adam tuvallette bayılınca tuvalet fırçası gözünden girip beynine saplandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir adam tuvallette bayılınca tuvalet fırçası gözünden girip beynine saplandı. 

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'nin Biga ilçesinde akıl almaz bir olayın yaşandığı öğrenildi. H.T. isimli 32 yaşındaki bir adam evinin tuvaletinde tansiyonu düştüğü için baygınlık geçirdi. Gözü kararınca yere düşen talihsiz adamın gözüne tuvalette temizlik amacıyla bulunan tuvalet fırçası saplandı. Gözüne saplanan tuvalet fırçasının beynine kadar ulaştığı öğrenildi. 

Yakınları tarafından zaman kaybedilmeden sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdiler. Ardından zaman kaybetmeden hastaneye kaldırıldığı belirlendi. Sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

ACİL AMELİYATA ALINDI

Hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki adama doktorlar müdahalede bulundular. Yapılan müdahalenin ardından acil bir şekilde ameliyata alınmasına karar verildi. Sağ gözüne saplanıp beynine kadar giren tuvalet fırçası dikkatli bir operasyonla 4 saatin sonunda çıkarıldı. Sonrasında sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Doktorlar tarafından da yapılan açıklamanın ardından operasyonun son derece riskli olduğu ancak başarılı bir operasyon geçirildiği belirtildi. Cisim çıkarıldıktan sonra ise beyin dokuları kontrol altına alındı. Herhangi bir hasar bulunmadığı ifade edildi. Takip amaçlı olmasından dolayı ameliyat sonrasında 3 gün yoğun bakımda kaldığı öğrenildi. Başarılı bir operasyon olduğu için ilerleyen dönemlerde hem gözün hem de beyin dokusunun kendisini toparlayacağı öğrenildi. Gözün alt kısmından girmesinden dolayı göz hasarının da olmayacağı belirtildi. 

çanakkale ev kazası tuvalet fırçası gözüne girdi