Korkunç olay: Eşini taciz ettiğini iddiasıyla babasını öldürdü ve evini ateşe verdi

TAKİP ET

Samsun'un Alaçam ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, Doğukan Ak (24) adlı şahıs, iddia edilen eşine yönelik taciz suçlamasıyla babası Yaşar Ak'ı (47) öldürdü ve evi ateşe verdi. Kaçmak için gasp ettiği bir otomobili kullanan şüpheli daha sonra yakalandı.

Olay, Gökçeboğaz Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Doğukan Ak, boşandığı annesinin 2 katlı müstakil evinde yaşayan babası Yaşar Ak ile eşini taciz ettiği iddiasıyla tartıştı. Tartışma hızla büyüdü ve Doğukan Ak, elindeki tüfekle önce babaannesi Safinaz Doğan'ı (68) vurdu ve darp etti, ardından babasını öldürdü. Daha sonra evi ateşe veren Doğukan Ak, yoldan geçen bir otomobili gasp ederek kaçtı. Safinaz Doğan ise Bafra Devlet Hastanesi'ne ambulansla sevk edildi. Doğukan Ak, sıkı bir takibin ardından yakalanarak Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Öte yandan, öldürülen Yaşar Ak'ın daha önce kendi kızına yönelik 'cinsel taciz' suçundan hüküm giydiği ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Soruşturma ise halen devam etmektedir.

Samsun taciz ölüm haberi