Korkunç! Mersin'de Cezaevinden İzinli Olarak Çıkan Cani Koca, Eşini 4. Kattan Atarak Öldürdü

TAKİP ET

Mersin'de izinli olarak çıktı cezaevinden evine giden koca, evde tartıştığı karısını 4. kattan aşağıya attı. Talihsiz kadın hayatını kaybederken, cani koca gözaltına alındı.

Mersin'de izinli olarak çıktı cezaevinden evine giden koca, evde tartıştığı karısını 4. kattan aşağıya attı.  Talihsiz kadın hayatını kaybederken,  cani koca gözaltına alındı.

Mersin Silifke ilçesinde 4. kattan beton zemine düşen kadın hayatını kaybetti. Genç kız bunu aşağıya atan koca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İZİNLİ OLARAK CEZAEVİNDEN ÇIKTI
Cezaevinden izinli olarak çıkan 34 yaşındaki Onur can, eve geldiğinde eşit Süreyya Can ile tartıştı. Çiftin arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkarken, Cani adam karısını 4. kattan aşağıya attı. Talihsiz kadın olay yerinde Can verirken polis ekipleri tarafından cani koca gözaltına alındı. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Süreyya Can'ın cesedi cenaze nakil aracı ile Hastane morguna götürüldü. Çiftin bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuğunun olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

mersin silifke cani koca son dakika