Korkunç kazada araçtan fırlayan genç kadın yaşamını yitirdi, yürekleri yakan detay

TAKİP ET

Kütahya'da aynı yönde gitmekte olan iki aracın çarpışması neticesinde yaşanan kazada 25 yaşındaki İnci Soysal yaşamını yitirdi, 6 kişi ise yaralandı.

Soysal ile kazada yaralanan Mustafa Ulu'nun nişanlı olduğu ve haziran ayında düğün hazırlığında oldukları ifade etti. Kaza, gece yarısı Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Ulusoy kavşağı mevkiinde yaşandı. Afyonkarahisar'a hareket halindeki 22 yaşındaki Ali Erdem Ayyıldız idaresindeki araç, aynı yönde gitmekte olan Erkan Karagöz yönetimindeki araçla çarpıştı.

ARAÇTAN FIRLAYAN GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Karagöz'ün kontrolünde bulunan araç savrularak orta refüje çıkarak, takla attı ve ters döndü. Kazada, otomobilden fırlayan 25 yaşındaki İnci Soysal olay yerinde yaşamını yitirdi.

DİĞER ARACIN SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Otomobildeki Erkan Karagöz, Mustafa Ulu, İsmail Osman Çakır, Ümit Akboğa, Duygu Soysal ve Yusuf Sefa Tuncel kazada yaralandı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Kısa süre içerisinde gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralılar ambulanslar ile Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, kazadan sonra olay yerinden yaya olarak kaçan sürücü Ali Erdem Ayyıldız'ın yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.