Korkunç Kaza! Yaya Üst Geçit Çöktü, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

TAKİP ET

ABD'nin Florida eyaletinde yeni yapılan bir yaya köprüsünün çökmesi sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. İşte detaylar…

ABD’nin Florida eyaletinde yeni yapılan bir yaya köprüsünün çökmesi sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Olay, ABD’nin Florida eyaletinde meydana geldi. Yaklaşık birkaç gün önce yapılan üst geçitte meydana gelen çökme sonrasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

BİRKAÇ GÜN ÖNCE TAMAMLANAN KÖPRÜ ÇÖKTÜ

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Miami-Dade ilçesinde yer alan ve henüz birkaç gün önce tamamlanan Florida Üniversitesi’nde yer alan üst geçit çöktü. Alınan bilgilere göre, üst geçidin çökmesi sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı ve ölülerinde olduğu belirtildi. Araçlar çöken köprünün enkazı altında kaldı. Henüz inşası yeni tamamlanan köprünün geride bıraktığımız Cumartesi günü tamamen kullanıma açıldığı ve maliyetinin 14.2 milyon dolara denk geldiği öğrenildi. 

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Çöken köprü sonucunda hem köprü üstünde yer alan yayalar hem de otoyolda seyir halinde olan ve göçük altında kalan araçlar içindeki vatandaşlar ölümle burun buruna geldi. Olayın ardından ölen ve yaralananlar olduğu bildirilirken ölü ve yaralı sayısı hakkında net bir açıklama yapılmadı. Yaşanan feci kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralananların olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri sonrasında ambulanslarla hastanelere sevk edildikleri bilgisine ulaşıldı.

 

Dünya haberleri ABD Florida Yaya üst geçidi Yaralı Çökme