Korkunç kaza: Otomobil ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı, kuzen hayatını kaybetti

TAKİP ET

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, Hasan Alemdar'ın yönetimindeki otomobil ile Emirhan Alemdar'ın (21) kullandığı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Hasan Alemdar, yardım etmek için aracından indiğinde yerde ağır yaralı şekilde yatan kişinin kuzeni olduğunu fark etti. Ne yazık ki, Emirhan Alemdar hastaneye götürülmesine rağmen hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Kurudere Mahallesi'nde gerçekleşti. Hasan Alemdar'ın 54 PP 023 plakalı otomobili, karşı yönden gelen ve plakası bulunmayan Emirhan Alemdar'ın kullandığı motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet metrelerce sürüklendi ve sürücüsü Emirhan Alemdar ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Alemdar, önce Karasu Devlet Hastanesi'ne ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi, ancak ne yazık ki Emirhan Alemdar yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybeden Emirhan Alemdar'ın, otomobil sürücüsü Hasan Alemdar'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya Karasu trafik kazası