Korkunç kaza! Bariyere saplanan otomobil yandı: 3 yaralı

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen dehşet veren bir trafik kazası, üç kişinin hayatını tehlikeye attı. Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze ilçesine bağlı Yağcılar mevkisinde meydana geldi.

32 yaşındaki F.A. tarafından kullanılan 25 LA 774 plakalı otomobil, İstanbul istikametine doğru ilerlerken yolculardan bir nedenle çıkarak bariyerlere çarptı. Bu korkunç çarpışmanın etkisiyle otomobil yaklaşık 25 metre sürüklendikten sonra bariyerlere saplandı. Araç içinde bulunan sürücü F.A. ile beraberindeki yolcular M.K. ve M.Ş. (26), kendi imkanlarıyla otomobilden dışarı çıkmayı başardılar.

Ancak işler daha da korkunç bir hal aldı; çünkü otomobil, çıktıktan sonra alev alarak hızla yanmaya başladı. Olay yerine gelen çevredeki sürücülerin hemen ihbarı sonrasında sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın söndürülse de otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kazada yaralanan F.A., M.K. ve M.Ş. ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Ancak kaza sonrası yaşanan yangın, otomobilin tamamen kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Jandarma ekipleri, bu üzücü kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatarak olayın perde arkasını aydınlatmaya çalışıyor. Kaza nedeni ve nasıl bir şekilde bariyerlere çıkıldığı henüz netlik kazanmış değil. Yaralıların sağlık durumları ise yapılan müdahaleler sonucu belirlenecek.

Kocaeli trafik kazası yaralanma