"Korkunç kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı: 1 kişi öldü, 2 kişi yaralı

TAKİP ET

Erzurum'da meydana gelen dehşet verici trafik kazası anı, tünel çıkışında bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. 8 Ağustos günü saat 20.00 sularında İspir ilçesi Güllübağı mevkisinde gerçekleşen kazada, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza anına dair elde edilen bilgilere göre, önünde aniden duran araca çarpmamak için karşı şeride geçmeye çalışan Metin Karataş (57) yönetimindeki 25 EC 318 plakalı otomobil, tünel çıkışında Fatih Ekşi tarafından kullanılan 34 BNV 161 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda Metin Karataş'ın aracı içerisinde sıkışırken, araçtaki yanındaki kız kardeşi Nemide Koçan ve diğer sürücü Fatih Ekşi yaralandı.

Olay yerine gelen ekipler, itfaiye yardımıyla Metin Karataş'ı araçtan çıkartarak İspir Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Karataş kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza anının tünel girişindeki bir güvenlik kamerasına yansıdığı görüntülerde ise; Metin Karataş'ın önündeki araca çarpmamak için aniden şerit değiştirdiği, karşı şeritte ilerleyen diğer iki aracın çarpıştığı ve kazadan sonra araçtan inen sürücü Fatih Ekşi'nin şaşkın bir şekilde olayı anlamaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Erzurum trafik kazası ölüm haberi