Korkunç İfadeler! Baldız Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kayseri'de 13 yıl önce kaybolan 16 yaşındaki Filiz K.'nin eniştesi tarafından öldürüldüğü iddia edilen davanın duruşmasında ilginç ifadeler dikkatlerden kaçmadı.

Kayseri'de 13 yıl önce 16 yaşındaki olan baldızını öldürmekle suçlanan eniştenin yargılama süreci devam ediyor. Bu süreç içerisinde cinayete ilişkin çeşitli ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Ortaya atılan çeşitli iddialar ise kan dondurmaya yetti. Enişte ile baldız arasında yaşanan olaylar örgüsünde soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. 

Tutuklu sanık olan enişte Umut Ç. hakkında ortaya atılan iddiaları kabul edilmezken Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya öldürüldüğü öne sürülen kızın anne ve avukatları katıldı. Sanık enişte mahkemede yaptığı savunmada baldızını öldürmediğini ve üzerine atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Savunması sırasında 'Benim bu olanların hiç birinden haberim yok. Suçu zorla üzerime atmak için kabul etmemi bekliyorlar. Uzun süredir tutuklu yargılanıyorum. Beraat etmek istiyorum' diyerek kendisini savundu. 

'AĞLAMAKTAN GÖZLERİM PATLADI' DEDİ

16 yaşındayken öldürüldüğü iddia edilen genç kızın annesi Durna K. ise mahkemede verdiği ifadesinde enişteden şikayetçi olduğunu belirtti. İfadesi sırasında 'Sanıktan sonuna kadar şikayetçiyim. Yıllardır kızımı aradım. Ağlamaktan benim gözlerim patladı. Kızımın cesedi hala bulunamadı.' dedi. 

Mahkemede cesedin hala bulunamadığı konusu tekrar gün yüzüne çıkınca yapılacak en büyük iyiliğin cesedin yerinin söylenmesi olduğu dile getirildi. Böylece ailenin acısının bir an olsun dinebileceği dile getirildi. Tüm bunların üzerine sanık eniştenin tasarlayarak adam öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından cezalandırılması istendi. 

kayseri enişte baldız korkunç cinayet