Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıkarken Mahkeme Müebbet Hapis İstedi!

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de Suriyeli bir adam kardeşinin karısı ile kavga edince talihsiz kadını fön makinesi kablosu ile boğduktan sonra henüz yaşarken diri diri yakarak korkunç bir cinayet işledi.

İstanbul Bahçelievler'e korkunç bir cinayet yaşanmıştı. Cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Bahçelievler'de aynı evde yaşamış olduğu kardeşinin eşini fön makinesi ile öldürdü. Bunun ardından öldürdüğü iddia edilen sanığın Suriyeli Eymen Omar olduğu ifade edildi. Korkunç cinayette kendisine eşinin de yardım ettiği öğrenilirken dava sürecine başlandı. Mahkeme tarafından nitelikli kasten öldürme ve nitelikli yağma suçlarından dolayı ağırlaştırılmış müebbet cezasının istendiği açıklandı. 

İstanbul Bakırköy 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladıkça vahşetin boyutu da ortaya çıkmaya başladı. Müşteki olan Khaled Ahmed hakkında da zorla getirme kararının olduğu öğrenildi. Ancak karara cevap verilmediği öğrenilince davanın sürüncemede kalmasını engellemek için dinlenilmesinden vazgeçildiği açıklandı. 

FÖN MAKİNESİ İLE ÖLDÜRMÜŞ

Cumhuriyet Savcısı tarafından yürütülen dava dosyasında tutuksuz olarak yargılanan Emel Fersi hakkında da cezalandırılması için gerekli kamu davasının açıldığı öğrenildi. İki kardeşin aynı evde yaşadığı ancak eşleri arasında zaman zaman bazı kıskançlık ve huzursuzluk sorunlarının yaşandığı dile getirildi. Bunun üzerine kardeşinin eşi olan Lina Halid ile Eymen Omar arasında tartışma çıkmaya başladı. 

Sonra evde çıkan kavgada kendisini odaya kilitleyen Lina Halid'in kapısını kıran Eymen Omar'ın fön makinesinin kablosu ile kardeşinin eşini boğduktan sonra kolyesini ve yüzüğünü alarak cinayeti tamamladığı ardından henüz maktülün nefes aldığı sırada talihsiz kadını yakarak feci halde öldürüldüğü öğrenildi. Bunun üzerine ağırlaştırılmış müebbet cezası ile 15 yıl hapis istemi ile hakkında ceza istendi. 

vahşi cinayet bakırköy müebbet hapis