Korkunç Cinayeti Battaniye Detayı Çözdü

TAKİP ET

Antalya'da işlenen Dilara Kandak cinayetinde cinayetin çözülmesi konusunda genç kadının sarılı bulunduğu battaniyenin son derece etkili olduğu ifade edildi.

Antalya'da işlenen Dilara Kandak cinayetinde cinayetin çözülmesi konusunda genç kadının sarılı bulunduğu battaniyenin son derece etkili olduğu ifade edildi. 

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde geçtiğimiz mart ayında korkunç bir cinayet yaşanmıştı. Bölgede bulunan boş bir arazide tam olarak gömülmemiş, bir battaniyeye sarılmış ve çıplak halde kadın cesedi bulundu. Uzun süre polis ekipleri tarafından cinayet üzerinde araştırma yapıldı. Cesedin iki çocuk annesi Dilara Kandak'a ait olduğu belirlendi. Genç kadının ailesi tarafından 40 gündür kayıp olması sebebiyle arandığı öğrenilmişti. 

Genç kadını öldüren kişi ya da kişiler aranırken özellikle etrafındaki erkek arkadaşları şüpheli konumundaydı. Evlenip ayrıldığı ve yeniden evlenen eski kocası defalarca canlı yayınlara bağlanarak karısı hakkında bilgi vermişti. Ancak polisin dikkati ve tecrübesi sonrasında ortaya çıkan sonuçlara göre katilin eski kocası olduğu tespit edildi. 

BATTANİYE CİNAYETİ ÇÖZDÜ

Cinayette asıl dikkat çeken olayın battaniye olduğu öğrenilmişti. Cesedin sarılı olduğu battaniye üzerinde DNA araştırmaları yapıldı. Kırmızı beyaz ve mavi renklerdeki battaniyeye bakıldığı zaman talihsiz kadının sosyal medya hesaplarında da inceleme yapıldı. Genç kadının kocasının babasının evinde çekilmiş bir fotoğrafında aynı battaniyenin arkadan çıktığı görüldü. Soruşturma derinleştirildiği zaman eski kocanın genç kadına tecavüz ettikten sonra ortada delil bırakmamak adına boğarak öldürdüğü öğrenildi. Bunun üzerine eski koca tutuklandı. Daha önce iki farklı suçtan da ceza aldığı öğrenildi. Dava bu süreçte hala devam ediyor. 

dilara kandak cinayet battaniye detayı