Korkunç! 13 Yaşındaki Çocuk Annesi ile Tartışan Babasını Uyurken Öldürdü

TAKİP ET

Antalya'nın Kepez ilçesinde 13 yaşındaki çocuk annesi ile sürekli tartıştığı gerekçesiyle 41 yaşındaki babasına kanepede uyuduğu sırada tabancayla başından vurarak öldürdü. Hasan Çoban boş kovanı da yanına alarak kaçan küçük çocuğu polis ekipleri yakaladı.

Antalya'nın Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3847 Sokak ta bu sabah 06.30 sularında meydana gelen korkunç olayda iki katlı binanın üst katındaki dairede oturan iki çocuk sahibi Aysun- Murat U. çifti, dün gece kavga etti. İddiaya göre ortaokul 4 sınıf öğrencisi H.U., Anne ve babasını sık sık tartışması nedeniyle bunalıma girdi. Küçük çocuk bunalımın etkisiyle bu sabah saatlerinde salonda kanepede Uyuyan babası Murat U.'yu, evde bulunan ruhsatsız tabanca ile başından vurarak kaçta.

ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Anne Aysun u. Silah sesini duyarak uyandı ve eşini kanlar içinde bulunca 112 acil çağrı merkezini arayarak haber verdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Murat U.’nun öldüğünü belirledi. Eve Gelen Polis ekipleri Murat U.'nun ateşli silahla öldürüldüğünü belirleyerek annenin ifadesini aldı. Anne dışarıdan ateş edildiğini belirtti ve bunun üzerine çalışmalar bu yönde yapıldı. Fakat canlılarda herhangi bir mermi deliği bulunmayınca ekipler salonda boş mermi kovanı aradı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından tekrar ifadesine başvurulan Aysun U., Eşini 13 yaşındaki oğlunun öldürdüğünü söyledi. 

OLAY YERİNE YAKIN SOKAKTA YAKALANDI

Kısa süre sonra polis ekipleri 13 yaşındaki H.U.'yu Olay yerine yakın sokakta yakaladı. Ekipler olayda kullanılan tabanca ve mermi ait boş kovanı da küçük çocuğun üzerinde ele geçirdi. İfade işlemleri için polis merkezine götürülen küçük çocuğun öldürdüğü babanın cenazesi ise incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

antalya kepez cinayet küçük çocuk babasını öldürdü