Korkulu Rüya Haline Geldi! Okula Giden Küçük Kızı Sokak Ortasında Taciz Eden Sapık Her Yerde Aranıyor

TAKİP ET

İngiltere'de okula giden küçük bir kız çocuğunu adım adım takip eden sapık sokak ortasında küçük kızı taciz etti. Küçük kızı taciz ederken ki görüntüleri ortaya çıkan sapığın bulunması için çalışma başlatıldı.

İngiltere’de okula giden küçük bir kız çocuğunu adım adım takip eden sapık sokak ortasında küçük kızı taciz etti. Küçük kızı taciz ederken ki görüntüleri ortaya çıkan sapığın bulunması için çalışma başlatıldı.

İngiltere Manchester şehrinde meydana gelen olayda, 11 yaşında olduğu öğrenilen bir kız çocuğunun okula gittiği sıralarda arkasından onu adım adım takip eden sapık tarafından sokak ortasında tacize uğradığı öğrenildi. Küçük kızı sokak ortasında taciz eden sapık adamın görüntüleri ortaya çıktı.

SOKAK ORTASINDA TACİZ ETTİ

10 Ocak 2018 tarihinde meydana geldiği öğrenilen olayda, bir damın okula giden küçük kızın peşine takılarak bir süre onu takip ettiği daha sonrada kızı bir ağacın arkasına götürerek eliyle taciz ettiği görüldü. 

SAPIK HER YERDE ARANIYOR

Küçük kızın olay sonrasında okula gelerek yaşadığı iğrenç olayı okulda anlatması üzerine ailesi de durumdan haberdar oldu. Kızın evinin önünde meydana geldiği öğrenilen iğrenç olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla bütün şehir sapığın yakalanması için seferber oldu. Güvenlik güçleri de küçük kızı sıkıştırarak taciz eden sapığın peşine düştü. Öte yandan daha öncede aynı yerde benzer bir olay daha yaşandığı aktarılarak ailelere bu konuda önemli uyarılar yapıldı. Görüntülere göre, 30’lu yaşlarda olduğu tahmin edilen sapık adamı yakalama çalışmaları devam ediyor.

 

Dünya haberleri İngiltere Taciz Okula giden kız Sapık Manchester