Koray Aydın Canlı Yayında Açıkladı! Meral Akşener'in Merakla Beklenen Partisinin Adı Bakın Ne Olacak

TAKİP ET

Meral Akşener'in uzun zamandır konuşulan ve tartışma konusu haline gelen partisinin adı belli oldu. Koray Aydın yeni partinin adını canlı yayından duyurdu.

Meral Akşener’in uzun zamandır konuşulan ve tartışma konusu haline gelen partisinin adı belli oldu. Koray Aydın yeni partinin adını canlı yayından duyurdu.

Meral Akşener’in yeni partisine geçebilmek için MHP’den istifa eden Koray Aydın yeni parti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, herkesin merakla beklediği yeni partinin adını açıkladı. 

YENİ PARTİNİN ADI ‘MERKEZ DEMOKRAT PARTİ’

Habertürk’te sunuculuğunu Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı “Türkiye’nin Nabzı” programının canlı yayınına konuk olan eski MHP’li Koray Aydın herkes tarafından oldukça konuşulan ve merak edilen yeni partinin adının “Merkez Demokrat Parti” olacağını herkese duyurdu.

‘AĞIRLIK ONUN ÜZERİNDE’

Canlı yayında Akşener’in yeni partisinin ismini açıklayan Koray Aydın, Merkez Demokrat Parti amblemi üzerinde çalışma olduğunu ve şu anda yürütüldüğünü belirtirken bugüne kadar bu açıklamayı hiçbir yerde yapmadığını, ilk kez programın canlı yayınında yeni partinin adını söylediğini belirtti. 

 

meral akşener yeni parti yeni partinin adı koray aydın merkez demokrat parti MHP canlı yayın meral akşenerin partisi