Köpekler Parçalamıştı Kesin Ölüm Nedeni Açıklandı

TAKİP ET

Kayseri'de lise öğrencisi genç köpeklerin saldırısına uğrayarak feci şekilde hayatını kaybetmişti. Otopsi çalışmalarının ardından kesin ölüm nedeni açıklandı..

Kayseri'de lise öğrencisi Mehmet Özer okul çıkışında sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı. Saldırının ardından ağır yaralanan Mehmet Özer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Köpekler tarafından parçalanarak öldürülen gencin ölümü büyük üzüntülere sebep olmuştu. Ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için genç üzerine otopsi çalışmaları gerçekleştirildi. 

Savcılık tarafından gerçekleştirilen inceleme sonrasında 14 yaşındaki genç çocuğun cesedi üzerinde kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışmalar gerçekleştirildi. Bunun üzerine Mehmet Özer'in yırtıcı hayvan saldırısında yumuşak doku yaralanmasına bağlı olarak kan kaybından öldüğü ortaya çıktı. 

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Lise öğrenci olan Mehmet Özer okuldan çıktıktan sonra eve doğru gitmeye başladı. Bunun üzerine sokakta başıboş gezen sokak köpekleri bir anda genç çocuğun etrafını sardı. Saldırının ardından parçalanan genç çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Yanındaki bir arkadaşının ise yaralı olarak saldırıdan kurtulduğu öğrenildi. 

Kayseri Adli Tıp Müdürlüğü tarafından son açıklamalar çerçevesinde yumuşak doku yaralanmasına bağlı olarak yaşadığı kan kaybından dolayı hayatını kaybettiği bir kez daha yazılı olarak kanıtlanmış oldu. bölgede belediye tarafından saldırının ardından çalışmalar gerçekleştirildi. Bu çalışmalar çerçevesinde köpekler toplatılarak saldırgan oldukları için alınan kararla uyutuldu. Acılı aile ise köpeklere belediyenin sahip çıkmadığını iddia ederek şikayetçi olduklarını belirttiler. 

kayseri köpek kesin ölüm nedeni