Köpek Balığının Saldırısına Uğrayan Gencin Cinsel Organı Koptu

TAKİP ET

Brezilya'da okyanus ve arkadaşları ile birlikte yüzden gelince köpek balığı saldırdı. Yaşadığı dehşetin ardından vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkartılan gencin cinsel organının koptuğunu öğrenildi.

Brezilya'da okyanus ve arkadaşları ile birlikte yüzden gelince köpek balığı saldırdı.   Yaşadığı dehşetin ardından vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkartılan gencin cinsel organının koptuğunu öğrenildi.

Brezilya'nın Recife şehri yakınlarındaki Piedade sahilinde Arkadaşları ile birlikte yüzden 18 yaşındaki gence köpek balığı saldırdı. Jose Ernestor da Silva isimli genç korkunç saldırının ardından vatandaşların yardımıyla denizden yaralı olarak çıkarılırken gencin cinsel organının koptuğu anlaşıldı.

SAHİLDEKİ VATANDAŞLAR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI
Brezilyalı genç İş oldukça kalabalık olan sahile çıkarıldıktan sonra ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı.  Bazı vatandaşlarda olanları cep telefonu kamerası ile kaybetmekten geri kalmadı. Yardımsever vatandaşlar gelince kıyafetlerini vücuda sararak kanı durdurmaya çalışırken ağır yaralı gelince uyanık tutmaya çalıştığı sürekli nefes alması konusunda uyardı. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz Gencin iki kez kalp krizi geçirdiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

PENİSİ VE UYLUK KEMİĞİ KOPTU
 Yaşanan olayın ardından sağlık görevlileri tarafından yapılan açıklamada köpekbalığı saldırısına uğrayan gencin kuyruk kemiğinin ve penisinin koptuğunu belirtildi. Cankurtaranların Denizde çok açılan ve tehlikeli bölgelerde yüzen gelince uygarlıkları fakat arkadaşları ve kardeşiyle birlikte kıyıya geri dönmeye çalışırken saldırıya uğradığı öğrenildi.

brezilya köpek balığı saldırısı son dakika son dakika haberi