Köpeğine Suni Teneffüs Yaparken Zehirlendi!

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesinde sokakta yediği kemikten zehirlenen köpeğine suni teneffüs yapmak isteyen doktor Çağlar Doğrul'un da zehirlendiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde sokakta yediği kemikten zehirlenen köpeğine suni teneffüs yapmak isteyen doktor Çağlar Doğrul'un da zehirlendiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Aydın'da ilginç bir olay meydana geldi. Aydın'ın Efeler ilçesinde bir hastanede ortopedi uzmanı olarak çalışan Çağlar Doğrul'un köpeğini akşam saatlerinde alarak gezintiye çıktığı öğrenildi. Bir süre sokakta gezdikten sonra köpeği Poyraz'ın sokakta bulduğu kemikleri yemeye başladığını gördü. Bir poşet içerisine konan kemikleri afiyetle yiyen köpek sonrasında yoluna devam etti. 

Henüz eve gitmeden yürüyüş devam ederken köpeğinin fenalaştığını fark etti. Bir süre sonra yere yığılan köpeğine ne olduğunu anlamaya çalışan sahibi büyük panik yaşadı. Köpeğinin can çekiştiğini görmesi üzerine hayatını kurtarmak için bir süre köpeğine suni teneffüs yaptı. Ancak köpeğinin hayatını kurtarma konusunda başarılı olamadı. 

KENDİSİ DE ZEHİRLENDİ

Köpeğine suni tenefffüs yaptıktan bir süre sonra kendisini kötü hissetmeye başladı. Kendisinin de zehirlendiğini anladıktan sonra görev yaptığı hastaneye koştu. Ardından başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından kemiğin üzerine son derece kuvvetli bir zehir döküldüğü öğrenildi. Zehrin türü konusunda hala araştırmaların devam ettiği belirtildi. Hastanede tedavi altına alınan doktorun yapılan müdahaleler sonrasında bir günün ardından sağlık durumunun iyiye gittiği ve bu yüzden taburcu olduğu öğrenildi. Ancak zehirli kemikler yüzünden uzun yıllardır baktığı köpeğini kaybettiği için çok üzgün olduğunu belirtti. 

suni teneffüs köpeği zehirlendi doktor