Köpeğe ezmemek için manevra yaptı fakat yaşlı adamın canını aldı

TAKİP ET

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 62 yaşındaki Mustafa Güneş işe gitmek için yol kenarında beklediği esnada, yolda köpeği ezmemek için manevra yapan bir aracın çarpması neticesinde hayatını kaybetti.

62 yaşındaki Mustafa Güneş İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, yol kenarında beklediği esnada bir aracın çarpması neticesinde yaşanan kazada can verdi. Yaşanan kaza, geçtiğimiz Pazar günü Doğan Araslı Bulvarı’nda meydana geldi.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPTI

34 DTS 552 plakalı otomobilin sürücüsü olan Berat Kaya, yolda karşıdan karşıya geçmekte olan köpeği fark edince manevra yaptı. O esnada direksiyon hakimiyetini yitiren Kaya, yol kenarında işe gitmek için beklemekte olan iki vatandaşla köpeğe çarptı. Kaya’nın otomobili, çevredeki araçlara çarparak anca dururken, vatandaşlar yaralılara yardıma koştu. Olay yerine intikal eden 112 Acil Sağlık Ekipleri, yerde yaralı halde yatmakta olan Gökhan Dinmezsu, Mustafa Güneş ve otomobil sürücüsü Berat Kaya’yı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri kaza hakkında soruşturma başlattı.

YAŞLI ADAM YAŞAMINI YİTİRDİ

Hastaneye yaralı halde sevk edilen 62 yaşındaki Mustafa Güneş, sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü Kaya ise tedavisinden sonra gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Olay yerinde esnaf olan Burak Manduz ise yaşanan olaya ilişkin, “Ben sabah dükkanı açmaya geldiğimde kaza olmuştu. Bir vatandaş, yoldan karşıya geçen köpeğe çarpmamak için kaldırımda bekleyen iki vatandaşa çarpmış. Yaşanan kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini, iki kişinin de yaralandığını öğrendik. Araç sürücüsü de kazada yaralandı” ifadelerini kullandı.

İstanbul Esenyurt trafik kazası