Konyaspor Taraftarlarından Beşiktaş'ın Yıldız İsmine Saldırı! Sahanın İçine Daldılar

TAKİP ET

Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçı sonrasında iki takımın taraftarları arasında büyük gerginlik yaşandı. Maç sonunda yaşanan gerginlikte Beşiktaş'ın maçtaki yedek kalecisi Tolga'nın taraftar grubunun arasında kaldığı öğrenildi.

Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçı sonrasında iki takımın taraftarları arasında büyük gerginlik yaşandı. Maç sonunda yaşanan gerginlikte Beşiktaş’ın maçtaki yedek kalecisi Tolga’nın taraftar grubunun arasında kaldığı öğrenildi.

ATV ekranlarında yayınlanan ve Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Atiker Konyaspor’un karşılaştığı maç sonunda büyük bir gerginlik yaşandı. Maçın kazananı 2-1’lik galibiyetle Atiker Konyaspor olurken iki takımın taraftarları stada girdi. 

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ

Oynanan karşılaşmanın ardından Konyaspor maçı 2-1 galibiyetle kazanarak Turkcell Süper Kupa’nın kazananı oldu ve kupayı müzesine götürdü. Ancak maç sonunda yaşanan tatsızlık hem futbolcuları he de futbol severleri oldukça üzdü. Karşılaşma sonrasında saha içine giren Konyaspor taraftarları ellerindeki kesici aletlerle futbolculara saldırmaya çalıştı. Taraftarların arasında kaldığı öğrenilen Beşiktaş’ın maçtaki yedek kalecisi Tolga’ya ciddi bir saldırı olduğu da belirtildi. A Spor ekranlarında yayınlanan bir programda konuşan Turgay Demir ise yaşanan tatsız olay sonucunda Konyaspor’un 5-10 maç ceza alabileceğini belirtirken, Beşiktaş taraftarının da sahaya girmiş olsaydı ligin ertelenmesinin bile söz konusu olabileceğini dile getirdi.

 

konya beşiktaş maç turkcell süper kupa maçı saha karıştı taraftar konyaspor taraftarı sahaya girdiler tolga kaleci saldırı maç sonucu