Konyalı Uzman Çavuş şehit düştü

TAKİP ET

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Amanos kırsalında terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonda bir hafta evvel yaralanan ve tedavi altına alınan Jandarma Uzman Çavuş Ali Konukçu, tedavi gördüğü Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hayatını kaybederek şehit düştü.

Şehit Uzman Çavuşumuz Ali Konukçu'nun, Kurban Bayramı için aldığı kurbanlığın fotoğrafını 26 Haziran 2020 tarihinde sosyal medya hesabından paylaşması ve "Kurbanımızı da aldık. Şimdiden Allah kabul etsin İnşallah." notunu düşmesi yürekleri dağladı. 

Şehidimiz İçin Tören Düzenlendi

Şehidimiz için Adana İl Jandarma Komutanlığı'nda basına kapalı olarak düzenlenen törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Adana Valisi Süleyman Elban, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Vekili Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam ve diğer kurum yetkilileri iştirak etti. Saygı duruşuyla başlayan törende şehidimizin öz geçmişi okunduktan sonra şehidimizin cenazesi kara yoluyla Konya'ya gönderildi.  

konya şehit