Konya'da Vahşet! Bir Cani 20 Günlük Yavru Kurtların Kulaklarını Keserek Diri Diri Parçaladı!

TAKİP ET

Konya'dan gelen görüntüler herkesin kanını dondurdu. İsminin Y.S olduğu öğrenilen bir şahıs daha 20 günlük olan yavrukurtları acımasızca katletti. Sosyal medyada hızla yayınlanan vahşi görüntüler herkesin kanını dondurdu. Yavrukurtların önce kulaklarını kesen caninin daha sonra da hayvanları acımasızca öldürdüğü görülüyor.

Konya’dan gelen görüntüler herkesin kanını dondurdu. İsminin Y.S olduğu öğrenilen bir şahıs daha 20 günlük olan yavrukurtları acımasızca katletti. Sosyal medyada hızla yayınlanan vahşi görüntüler herkesin kanını dondurdu. Yavrukurtların önce kulaklarını kesen caninin daha sonra da hayvanları acımasızca öldürdüğü görülüyor.

Sosyal medya Konya’daki caniyi konuşuyor. Henüz 20 günlük olan yavrukurtlara yapılan işkence sosyal medyada hızla yayılıyor. İsminin Y.S olduğu öğrenilen bir şahsın yavrukurtları acımadan işkence yaptığı ve öldürdüğü görüntüler herkesi dehşete düşürdü.

DİRİ DİRİ PARÇALADI

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler oldukça tepki çekerken görüntülerde caninin daha 20 günlük olan yavrukurtların önce kulaklarını kesen şahsın daha sonra kurtların kafalarını ezerek köpeklere diri diri parçalattığı görüldü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Vahşet sosyal medyada hızla yayılırken yayınlanan videoda yavrukurtlara yapılan işkenceyi görüntüleyen diğer arkadaşın işkenceyi yapan Y.S’ye, "Kulaklarını kes de anneleri gelsin, vuralım" dediği duyuldu. Sosyal medya üzerinden paylaşılan bu görüntüler birçok tepki aldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Bakan Veysel Eroğlu’na konu hakkında şikayette bulunduğu ve bu konuyla yakından ilgilenmesi gibi birçok mesaj atıldığı öğrenildi. 

 

konya konyada vahşet yavrukurtlara işkence insanlıktan utandıran görüntüler sosyal medya yavrukurtları acımadan katletti