Konya'da Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Takla Attı! Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Konya Ereğli ilçesinde tarım işçilerini taşıdığı öğrenilen bir kamyonet takla attı. Kamyonetin içinde bulunan 2 tarım işçisi kadın yaşamını yitirdi.

Konya Ereğli ilçesinde tarım işçilerini taşıdığı öğrenilen bir kamyonet takla attı. Kamyonetin içinde bulunan 2 tarım işçisi kadın yaşamını yitirdi. 

Konya Ereğli ilçesinde tarım işçilerini taşımakta olan bir kamyonet feci şekilde takla attı. Kaza sonrası yapılan belirlemelere göre 2 kadın işçinin hayatını kaybettiği 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, saat 17.30 sularında Ereğli- Konya Karayolu üzerinde meydana geldi. Gelen bilgilere göre Konya’dan Ereğli istikametine doğru ilerleyen 47 yaşındaki Abdulkadir Sulak yönetiminde olan 42 K 9444 plakalı bir kamyonet, sürücü Sulak’ın bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı ve şarampole yuvarlanarak defalarca takla attı. Kaza sonrasında kamyonette bulunan 2 tarım işçisi kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. aracın şoförü ve 6 tarım işçisi kadının ise yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kaza geçiren kamyonetteki kadınların Karapınar ilçesine bağlı Oymalı Mahallesine tarım işçisi olarak gittikleri ve işlerinin bitmesinin ardından Ereğli’ye dönüş yapmak üzere oldukları belirlendi. kaza sonrasında Jandarma ve Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridine alarak kaza ile ilgili inceleme yaptıkları belirtildi. Yaşanan kaza sonrasında soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi. 

 

konya ereğli kaza tarım işçileri kamyonet takla attı ölü ve yaralılar var