Konya'da Taciz Skandalı! 70 Yaşındaki Adam 10 Yaşındaki Kızı Dudağından Öperek Taciz Etti

TAKİP ET

Konya'da mide bulandıran bir taciz skandalı yaşandı. 70 yaşında olduğu öğrenilen bir adamın 10 yaşındaki bir kızı evde İngilizce çalıştırma bahanesi ile dudağından öperek taciz ettiği öğrenildi. 70 yaşındaki tacizcinin tutuklandığı öğrenildi.

Konya’da mide bulandıran bir taciz skandalı yaşandı. 70 yaşında olduğu öğrenilen bir adamın 10 yaşındaki bir kızı evde İngilizce çalıştırma bahanesi ile dudağından öperek taciz ettiği öğrenildi. 70 yaşındaki tacizcinin tutuklandığı öğrenildi.

DERS ÇALIŞTIRMA BAHANESİ İLE EVE ÇAĞIRIP TACİZ ETTİ

Konya Merkez Selçuk ilçesinde yaşandığı öğrenilen olayda, 70 yaşında emekli olduğu öğrenilen İ.S isimli bir adamın 10 yaşında olan G.H isimli küçük bir kızı İngilizce çalıştırma bahanesi ile evine çağırdığı öğrenildi. Eşinin evde uyumakta olduğu öğrenilen yaşlı adamın 10 yaşındaki kızı evin balkonuna çıkardığı ve dudağından öperek taciz ettiği öne sürüldü. Komşusu olduğu öğrenilen küçük kızın yaşadığı olayı ailesine anlatması ile aile polise şikayette bulundu.

70 YAŞINDAKİ TACİZCİ TUTUKLANDI

Ailenin şikayeti üzerine polis tarafından evinde gözaltına alınan 70 yaşındaki İ.S kendisine yöneltilen suçlamaları inkar etti. Verdiği ifadede, "G.H. zaman zaman benim evime gelip benden kitap alır. O gün bana ingilizce sınavı olduğunu, ne yapacağını bilmediğini söyledi. Ben de kendisine yardımcı olabileceğimi söyledim. Ders anlattıktan sonra bana sarıldı. Ben de yanağından öpmek istedim. Bu sırada bana doğru dönünce dudağım onun dudağına değdi. Dokunarak tacizde de bulunmadım." şeklinde konuştu. 70 yaşındaki İ.S, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından verilen kararla ‘Çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

konya selçuk 10 yaşındaki kız 70 yaşındaki adam taciz dudağından öpme ders çalıştırma evde taciz ingilizce balkon