Konya'da Suriyeli Grup Arasında Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

TAKİP ET

Konya'da Suriyeliler arasında çıkan kavga sonucunda sırtından yaralanan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen bir gencin metrelerce kaçtıktan sonra yere yığıldığı görüldü. Sokak ortasında yere yığılan genç daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Konya’da Suriyeliler arasında çıkan kavga sonucunda sırtından yaralanan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen bir gencin metrelerce kaçtıktan sonra yere yığıldığı görüldü.  Sokak ortasında yere yığılan genç daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Konya merkez Karatay ilçesi Şems Tebrizi Mahallesinde saat 22.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Zekariya A.’nın cadde üzerinde ilerlediği sıralarda sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde Suriyeli bir grupla tartışmaya başladığı öğrenildi. Yaşanan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü ve Zekariya A.’nın kavga sırasında sırtından bıçaklandığı bilgisi alındı. Bıçaklanan genç kanlar içinde olay yerinden kaçmaya çalışırken metrelerce yürüdükten sonra kanlar içinde yere yığıldı. Kanlar içinde kalan ve yere yığılan genci çevredeki vatandaşlar fark etti. Durumu polise ve sağlık ekiplerine haber veren vatandaşlar ambulans gelene kadar yaralı gencin başından ayrılmadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan genci Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Suriyeli gencin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken polis ekipleri kavgaya karışan Suriyeli grubu yakalamak için arama çalışması başlattı. 

 

konya suriyeli grup bıçk kavga suriyeli genç 1 yaralı