Konya'da Seri Cinayet! 3 Kişiyi Öldürüp Jandarmayı Aradı: Birini Daha Öldürdüm, Gelin Teslim Olacağım

TAKİP ET

Konya'da bir adam müteahhit ile anlaşma yaptıklarını öğrendiği komşularına öfkelenerek 3 kişiyi birden öldürüp kaçtı. Kaçmasının ardından bir kişiyi daha öldüren adamın jandarmayı arayarak 'Birini daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım' dediği öğrenildi.

Konya’da bir adam müteahhit ile anlaşma yaptıklarını öğrendiği komşularına öfkelenerek 3 kişiyi birden öldürüp kaçtı. Kaçmasının ardından bir kişiyi daha öldüren adamın jandarmayı arayarak ‘Birini daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım’ dediği öğrenildi.

Olay, Konya’nın Ereğli ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 4 katlı bir apartmanda oturduğu öğrenilen Cem K. isimli bir adam komşularının oturdukları binanın yıkılarak tekrar yapılması için bir müteahhitle görüştüklerini öğrenince adeta çıldırdı. Elindeki pompalı tüfekle etrafa ateş açmaya başlayan Cem K.’nın açtığı ateşle 3 kişiyi öldürdüğü öğrenildi. Olayda, 1 kişinin de açılan ateşin hedefinde olduğu ve ağır yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

JANDARMAYI ARAYARAK TESLİM OLACAĞIM DEDİ

Olay yaşandığı sıralarda söz konusu komşunun görüştüğü müteahhit A.Ş’nin orada bulunmadığı bilgisi alınırken gözü dönen adamın 3 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladıktan sonra bir kişiyi daha öldürdüğü ve cesedini boş bir sulama kanalının içine attığı öğrenildi. Cinayetleri sonrasında jandarmayı arayan gözü dönmüş adamın ‘Bir kişiyi daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım’ dediği öğrenildi.

JANDARMA ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Şüphelinin telefonu sonrasında alınan adrese intikal eden jandarma ekiplerinin 4 kişiyi öldürerek 1 kişi yaraladığı öğrenilen Cem K.’yı gözaltına aldığı ve aracında yaptıkları aramada 2 pompalı tüfek ve 1 adet av tüfeği buldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor…

 

Konya Konya haberleri Seri cinayet Müteahhit 3 Kişiyi öldürdü Jandarma